Vodárenská věž bude letos opět pekelná

18. 11. 2022

Mikuláš se svou družinou zavítá v neděli 4. prosince na českobudějovickou Vodárenskou věž.

Poslední letošní organizované prohlídky věže jsou určené především malým nezbedům. Proto tentokrát pohádkové a nadpřirozené postavy a události nahradí ty historické. Tomu bude také odpovídat i samotný děj prohlídek.

Děti za doprovodu nejen svých rodičů, ale i anděla nejprve projdou Vodárenskou věží, kde na ně bude čekat Mikuláš s nezbytným seznamem hříchů. Ti největší zlobivci mohou jen doufat, že se z pekelného kotle vykoupí nějakou pěknou písničkou a básničkou, nebo se za ně laskavým slovem přimluví anděl.

Pekelný mariáš rozehrají naši pekelníci ve vodojemu, kde si s nimi mohou odvážlivci dát také partičku, ale i tady pozor, aby neprohráli svou duši!

Pekelná neděle se ve Vodárenské věži po dvouleté odmlce koná už po šesté. Letos je pro zájemce připraveno hned sedm čertovských prohlídek. První začíná v 15.30 a další budou následovat po půlhodinách a to až do 18.30, kdy do ztemnělé věže vstoupí poslední skupinka hříšníků.

Ze zkušeností z minulých ročníků doporučujeme si prohlídky co nejdříve rezervovat. Rodiče prosíme, aby rezervovali místo pouze pro své dítě, s jejich doprovodem se počítá. Tedy pokud půjdou na prohlídku dva dospělí a dvě děti, rezervujte pouze dvě místa.

Na základě rezervace se můžete spojit s pekelnou poštou. Osobní hříchy vašich ratolestí, popřípadě vzkaz, který chcete aby Mikuláš vašemu potomkovi sdělil, odešlete mailem na vodarenskavezcb@cevak.cz. My jej pak kouzlem přeneseme do proslulé Knihy hříchů. Nezapomeňte uvést čas prohlídky, na kterou jste přihlášeni, a jméno dítěte, popř. jeho věk.

 

Fotogalerie

Zpět