Vodárenská věž opět slaví advent

27. 11. 2017

Sváteční atmosféra ovládne stejně jako v minulých letech Vodárenskou věž. A nebude to jen vánočním stromečkem, který se rozzáří v jednom z jejích pater. O nadcházejících třech nedělích si návštěvníci užijí zajímavé prohlídky této technické památky, ale i něco navíc.

Již 3. prosince se stane věž domovem Mikuláše a čertů. O týden později, 10. prosince, si pod věží společně s Bárováčkem zazpíváme koledy a v neděli 17. prosince budeme zdobit perníčky ve tvaru Vodárenské věže.

K dokreslení té správné předvánoční pohody mohou přispět i malí návštěvníci. Zatímco v minulých letech pomáhali zdobit vánoční stromeček originálními ozdobami a vyráběli přání, tentokrát se pokusíme z donesených figurek společně postavit možná ten největší a nejpestřejší betlém široko daleko. Kdo se zapojí, může se těšit na malou odměnu.

Prohlídky jsou zdarma, začínají vždy ve 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00 hodin. Vzhledem k tomu, že počet návštěvníků na jednu prohlídku je omezen, doporučujeme si místa včas zamluvit. Rezervovat lze maximálně 15 míst v každé prohlídce, zbývajících pět zůstává pro volně příchozí.

Fotogalerie

Zpět